Welkom bij Van Hemert!

 

Kostuums / confectie

Al jaren werken wij samen met Roy Robson. Zij leveren kwaliteit kostuums in een slimfit en regularfit, met mooie stoffen van Italiaanse wevers in een perfecte pasvorm. Zijn er aanpassingen nodig? Dan kunnen wij dit verzorgen vanuit ons eigen atelier. Mouwen korter, broekband uitleggen of je broekspijp iets slanker shapen? Geen probleem. Van Hemert heeft vakkennis zelf in huis. Daarnaast voeren wij de merken Zuitable en Benvenuto voor de iets meer casual pakken. Dit neemt zeker ook een belangrijke modische plek in. Kortom... er is keuze voor zowel business, een feest of plechtigheid. 

 

Maatwerk... ons paradepaardje!

Heb je een speciale gelegenheid of wil je jouw stof, knopen, voering en design helemaal zelf kiezen? Dan ben je bij Van Hemert aan het juiste adres. Tijdens een afspraak voor een maatwerk kostuum, colbert of pantalon, wordt alles met u besproken en nauwkeurig doorgemeten. Wij adviseren graag bij het samenstellen van uw keuze. Houdt rekening met ongeveer zes weken voordat uw kostuum klaar is. Wij verzorgen ook maatwerk in shirts en overhemden. Dit duurt ongeveer drie weken. 

 

Business 

Een kostuum voor zakelijk gebruik heeft een 'formele' uitstraling. Toegankelijk zakelijk kan ook een mooie chino zijn, met een goed colbertje in een kreukvrije stof met een mooi passend overhemd/shirt eronder. Casual friday? ...dan mag dat colbert best vervangen worden door een fijn gebreide trui van bijvoorbeeld Merino wol of een gekleed overshirt.

 

Ook buiten onze openingstijden is er mogelijkheid om op afspraak te komen shoppen...