Over Ons
Van Hemert Mannenmode


Van Hemert Mannenmode is al meer dan 100 jaar de herenmode winkel van Maassluis! Met een altijd inspirerende collectie, vakkundig en persoonlijk advies en de prettige sfeer met een heerlijk kopje koffie erbij komt de man helemaal tot z’n recht in z’n nieuw aan te schaffen outfit voor elke gelegenheid.

Op de begane grond voeren wij vrijetijdscollecties met voor elke leeftijd een leuk merk zoals State of Art, GoodPeople, Blue Industry, Gabba, PME Legend en Vanguard. Op de eerste verdieping verrassen wij u met een mooie collectie kostuums van Roy Robson en Stones. Als u op deze verdieping een kijkje achter de schermen wilt nemen dan ziet u ook een goed lopend kledingatelier.

Van Hemert is van oudsher een bedrijf van kleermakers. Maatpakken staan bij ons hoog in het vaandel. Bij dit maatwerk hoort als vanzelfsprekend persoonlijke aandacht. Met het professionele advies van Arend van Hemert en Eelco Kal komt u tot een geheel eigen eindproduct. Van Hemert levert hoogwaardige maatpakken met kleur, stof, design of pasvorm geheel naar uw eigen wens. Ook behoort het tot de mogelijkheid overhemden op maat te laten maken.

Zoekt u bijbehorende schoenen, stropdassen, riemen, sokken of manchetknopen: Van Hemert kleedt u natuurlijk van top tot teen.

Het team van Van Hemert staat voor u klaar!