Van Hemert Mannenmode is al meer dan 100 jaar de herenmode winkel van Maassluis!  Met een altijd inspirerende collectie, vakkundig en persoonlijk advies en de prettige sfeer met een heerlijk kopje koffie komt de man helemaal tot z’n recht in z’n nieuw aan te schaffen outfit voor elke gelegenheid. 

Op de begane grond voeren wij vrijetijdscollecties en op de eerste verdieping verrassen wij u met een mooie collectie kostuums. Als u op deze verdieping een kijkje achter de schermen wilt nemen dan ziet u ook een goed lopend kledingatelier bij Van Hemert waar al uw kleding naar wens kan worden vermaakt. 

Daarnaast is Van Hemert van oudsher een bedrijf van kleermakers. Maatpakken staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Bij dit maatwerk hoort als vanzelfsprekend persoonlijke aandacht. Met het professionele advies van Arend van Hemert en Eelco Kal komt u tot een geheel eigen eindproduct. Van Hemert levert hoogwaardig handgemaakte maatpakken met kleur, stof, design of pasvorm geheel naar uw eigen wens. Ook behoort het tot de mogelijkheid overhemden op maat te laten maken.  

Zoekt u bijbehorende schoenen, stropdassen, riemen, sokken of manchetknopen: Van Hemert kleedt u van top tot teen. 

Voor vragen of voor het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen via de button hieronder.

Contact